Reviews

Reviews

Van Randwijk Auto's
5.0
Based on 26 reviews
aangedreven door Facebook
Frank Cruijsen
Frank Cruijsen
2021-04-08T17:09:36+0000
Onlangs hebben we de Volkswagen Passat gekocht bij Niels. We hebben een proef rit gemaakt en hebben hem toen... gekocht. De volgende dag helaas een melding op het scherm dat de koelvloeistof moest controleren. We hebben meteen Niels gebeld, met de melding van de auto. We hebben de auto bij ons garagebedrijf gebracht waar Niels ondertussen al contact mee had opgenomen,het garagebedrijf had een diagnose gesteld en vanuit daar Niels op de hoogte gebracht. Niels is de auto op komen halen en bij zijn eigen garagebedrijf neergezet voor reparatie. ( wij hebben een Leen auto gekregen van Niels) De oorzaak was gelukkig snel gevonden de kopbout was afgebroken en werd gerepareerd. Niels heeft alles kosteloos laten repareren Dit heeft ons geen geld gekost want viel binnen de garantie. We zijn na Niels gereden en hebben De auto’s weer omgeruild. Hij rijdt weer als een zonnetje. Top bedrijf goede service en klant vriendelijk.lees meer
Sanne Licht
Sanne Licht
2021-03-02T10:17:35+0000
Aangegeven wat ik zocht en met enkele weken stond de auto klaar met alles erop en eraan, fijn contact en ze houden je... op de hoogte. Vriendelijke mensen en vertrouwd!!lees meer
Rik Van Zweden
Rik Van Zweden
2020-12-25T11:31:41+0000
Bij Niels de ford fiesta sport gekocht. hele fijne auto bevalt uitstekend. kwaliteit staat hoog in het vaandel bij... Niels een echte auto liefhebber. mijn opa heeft daar nu ook met volle tevredenheid de bmw X1 gekocht. dat was onze derde auto bij Niels. dat wil toch wel wat zeggen. en heb je wat dan ga je na zijn topgarage. Lars ook al een autoliefhebber. hier kun je met een gerust hart een auto kopen.lees meer
Yannick Vd Hoven
Yannick Vd Hoven
2020-10-10T15:26:53+0000
Wij hadden een goed gevoel bij de koop van onze Peugeot 308, de verkoper was erg persoonlijk en dat maakt het contact... tot verkoop wel prettig. Doordat je maar een maand garantie hebt, kun je al snel niet meer terugvallen op gebreken, dat is het enige punt wat ik jammer vind. De verkoper gaf aan dat de auto een beurt heeft gehad voor de verkoop en daar gaan wij dan ook vanuit. Wij hebben nu de APK gehad en daarbij bleken er helaas toch iets meer gebreken te zijn. De voorbanden moesten worden vervangen en de remschijven en blokken waren op. Omdat we dus maar 1 maand garantie hadden kunnen we hier niet op terugvallen en dat is wel het enige minpunt dat ik heb.lees meer
Daniel van den Berg
Daniel van den Berg
2020-08-31T19:52:23+0000
Ook voor een kleine wat goedkopere auto is de service niet minder. Wat mij betreft een aanrader voor een ieder die een... auto wilt kopen!lees meer
Tom Swinkels
Tom Swinkels
2020-05-23T11:12:25+0000
Top service! Gezellig sfeer en een mede autoliefhebber! Erg transparant en een goede communicatie. Kan dan ook iedereen... aanraden om met Niels zaken te doen!lees meer
Angelo van Dusschoten
Angelo van Dusschoten
2020-04-15T05:18:11+0000
dikke prima rij nog steeds met veel plezier in mijn Opel Corsa .. bij elke advertentie duidelijke foto's en een leuke... tekst dit sprak mijn zeker aan Gr angelolees meer
Lisa Dekker
Lisa Dekker
2020-03-05T12:44:00+0000
Hele slechte ervaringen met dit bedrijf. De eigenaar is verschrikkelijk slecht in de communicatie. De auto is binnen... een maand total loss. De eigenaar wil niet tegemoet komen in de kosten. Ik raad iedereen aan: koop hier GEEN auto.lees meer
Eldert Hoekstra
Eldert Hoekstra
2020-02-18T02:04:15+0000
Altijd goede service, helpt graag met het zoeken van een eventuele nieuwe auto. Zeer vriendelijk en echt Top service!
Casper van der Tuin
Casper van der Tuin
2020-01-08T20:42:57+0000
3 maanden geleden een mooie ford aangeschaft via Niels. Prima geholpen en een ook nette inruilprijs. Helaas een klein... mankement binnen de garantie periode maar dit is na overleg keurig onder garantie verholpen via een lokale ford dealer. Prima service!lees meer
John van Zweden
John van Zweden
2019-09-21T12:59:27+0000
vandaag de gele sportieve corsa mogen halen.hele leuke fijne auto.topservice van Niels en moeder.lekker bakkie... koffie.en goede uitleg.lees meer
Wibo Brandsma
Wibo Brandsma
2019-08-24T19:11:27+0000
Vandaag een Renault Wind aangeschaft bij van Randwijk Auto's. Telefonisch afspraak gemaakt en na een hartelijk... ontvangst de Renault bekeken en bereden. Het is mij duidelijk geworden dat Niels een echte auto man is. Niet een louche handelaar maar iemand met een passie voor bijzondere auto's. Ondanks dat de Wind nog geen etmaal online staat is de auto gedegen geprepareerd. APK, en onderhoud waren reeds uitgevoerd. Dus betalen, instappen en wegrijden. Eerlijk, oprecht en met verstand van zaken zijn we vlot tot overeenstemming gekomen. Ook mensen die geen verstand van auto's hebben durf ik gerust naar deze verkoper te sturen. Niels bedankt voor de ontvangst en succes met je zoektocht naar bijzondere Subaru's, Renaultjes, Mini's en verdwaalde andere bijzondere auto's. Met vriendelijke groet, Wibo Brandsma, voormalig Renault dealer te Steenwijklees meer
Rogier Yocarini
Rogier Yocarini
2019-08-13T16:26:09+0000
Mijn vriendin heeft een mooie Kia gekocht. Een zeer mooie en goed onderhouden (aantoonbaar) auto. Een handelaar die... weet wat hij verkoopt en duidelijk gaat voor de wens van zijn klant. Alle papieren netjes in orde en een buitengewoon scherpe prijs! Dit is werkelijk een eerlijk en betrouwbaar adres als je op zoek bent naar een goed geprijsde auto. Een absolute aanrader!lees meer
Alex Jansen
Alex Jansen
2019-06-29T11:00:53+0000
fijn en betrouwbaar bedrijf met een Top service !
Timo van Zuilekom
Timo van Zuilekom
2019-04-25T10:34:17+0000
goede service, bij vragen na de aankoop heel netjes geholpen!
Klaas Jonker
Klaas Jonker
2019-03-28T11:58:15+0000
Hele nette en goede service! Achteraf nog wat vragen gehad waar ik direct antwoord op kreeg. 👍
Huub Jepkes
Huub Jepkes
2018-12-03T09:01:02+0000
In juli dit jaar zag ik een advertentie waarin een mooie Pajero Sport TD GLS te koop werd aangeboden bij van Randwijk... autos in Beekbergen. Is een uurtje rijden voor ons. Werden vriendelijk te woord gestaan en hadden direct een goed en vertrouwd gevoel bij deze mensen en dit bedrijf. Nadat ik deze Pajero had gekocht bleek al snel dat er startproblemen waren. Ik heb contact opgenomen met Niels en er werd direct op een vriendelijke en correcte manier aangeboden het probleem onder garantie op te lossen. Inmiddels nog steeds heel blij met de Pajero. Is beslist niet onze laatste auto die wij bij van Randwijk hebben gekocht. Zeker aan te bevelen!!lees meer
Esther Douw
Esther Douw
2018-09-24T19:05:13+0000
Nette en goede service. Super vriendelijke mensen!
O'Muireadhaigh Irl
O'Muireadhaigh Irl
2018-09-11T09:04:58+0000
Toen mijn vriendin een nieuwe auto wou kopen, kwamen we via marktplaats vrij snel bij Niels uit. Het oog viel al snel... op een mooie strakke Opel Corsa, dus ben ik meteen gaan bellen. Ik vroeg aan Niels of we meteen langs mochten komen om de auto te bekijken en om een proefrit te maken. Dat was allemaal geen enkel probleem. Toen we aankwamen zijn we heel gastvrij ontvangen. De auto zag er erg goed en netjes uit en we mochten meteen een proefrit maken. Tijdens de proefrit waren we al snel verkocht. We zijn naar een carpool plaats gereden en daar heb ik de motor nog even bekeken. Alles zag er super uit ! Mooi schoon blok en alles goed op peil. We hebben toen nog even alle verlichting gechecked en zijn toen terug gereden om Het goede nieuws te vertellen dat we de auto wouden kopen. Daar weer aangekomen hebben we elkaar de hand geschud en een aanbetaling gedaan. Niels gaf aan dat een aanbetaling niet persee nodig was, maar mijn vriendin en ik wouden de auto zo graag, dat we zelf besloten hebben toch een aanbetaling te doen. We werden heel gastvrij verwelkomt bij Niels thuis, waar we onder het genot van een lekker glas appelsap een contract hebben getekend. Toen ik de auto wou komen ophalen, heeft Niels zijn moeder mij opgehaald (niels en zijn moeder runnen samen de zaak). We zijn samen naar het loket gereden om de auto over te schrijven. Daarna zijn we naar het huis gereden om de auto dan eindelijk op te halen. Ik werd wederom heel erg gastvrij verwelkomt. Toen de betaling was afgerond heb ik heel lief een doosje Merci gekregen en ben ik naar huis gegaan met een super gave auto !! Ik ben erg blij dat we bij Niels en zijn moeder terecht zijn gekomen. Ik heb persoonlijk nog nooit zo’n goed en vertrouwt gevoel gehad bij een aankoop van een auto. Mijn eigen auto zelf is bijna aan het einde van zijn Latijn. Ik hoop dan ook weer bij Niels en zijn moeder een mooie auto te kunnen kopen ! Autohandelaars zoals Niels en zijn moeder zijn zeer zeldzaam in de positieve zin !! Ik raad Iedereen aan Bij hun een auto te kopen (tenzij ik die op het oog heb dan 😆) Bedankt voor de enorm goede service !!!lees meer
Marcel de Beer
Marcel de Beer
2018-06-16T19:48:52+0000
Ik was op zoek naar een Subaru en kwam al snel in contact met Niels die een mooie legacy had staan. Snel een afspraak... gemaakt en na een proefrit was ik verkocht. Er waren nog een aantal zaken die gedaan moesten worden en dat heeft hij keurig opgelost en werd tussentijds netjes op de hoogte gehouden! Dat zie je toch vaak heel anders. Erg prettig zaken doen met Van Randwijk auto’s! Vijf sterren meer dan verdiend!lees meer
Richard Karreman
Richard Karreman
2018-06-05T17:42:37+0000
What you see is what you get. Gewoon eerlijke handel.....
Erik Streppel
Erik Streppel
2018-01-12T20:31:22+0000
Alweer ruim 6.000 km verder in de bij Niels gekochte lekker sportieve 2007 Toyota Yaris 1.8 TS Vtti. Still going... strong! Net bedrijf en eigenaar met leuke en goede auto`s! Ga zo door!lees meer
Scott Jansen
Scott Jansen
2017-10-12T18:46:58+0000
Aantal weken terug een dikke Wrx gekocht! Helaas een tegenslag gehad met de koppeling.. Dit is super goed opgelost... door een financiële tegemoetkoming van Van Randwijk Auto's! Fijn om hier zaken mee te doen 🙂 .lees meer
Dennis de Boer
Dennis de Boer
2016-10-29T12:56:26+0000
Suzanne Noorlander
Suzanne Noorlander
2016-10-07T19:15:19+0000
Tijs Veenstra
Tijs Veenstra
2016-10-07T19:11:10+0000
Dennis Jansen van der Sligte
Dennis Jansen van der Sligte
2016-10-07T19:10:15+0000
Sander Kruitbos
Sander Kruitbos
2016-10-07T18:18:04+0000